SÅDAN KAN DU FÅ SUND TAKEAWAY FRA WOLT

Det bliver mere og mere populært at bestille mad ude fra, når der ikke er overskud til selv at stå for morgenmaden, frokosten eller aftensmaden.

Men det er ikke altid, at den mad, vi bestiller, er lige god for os. Og slet ikke, hvis vi bestiller i meget stor grad. Derfor kan det være en god idé at vide, hvordan du bestiller sund takeaway fra Wolt.

Der findes et væld af Wolt promo codes, som du kan prøve af på sund takeaway. Men hvordan ved du, hvad der er sundt?

Hold øje med de små ting, som gør den store forskel

De fleste ved sikkert godt, at takeaway ikke altid er det sundeste. Så hvordan kan du tage en Wolt rabatkode i brug, spare på kalorierne og samtidig få god næring ud af din takeaway?

Prøv eksempelvis at vælge en pizza med en tynd bund frem for en tyk bund. Spar kalorierne fra dejen, og brug i stedet pengene på at putte ekstra grønt på din pizza. Hvis du har valgmuligheden, kan du også vælge fuldkornsmel frem for hvedemel.

Har du lyst til forårsruller, kan du overveje at vælge rispapirsruller i stedet. Du får en lækker rulle med friskt grønt, men du undgår den friturestegte dej. I stedet for at købe en fedtet hamburger, kan du også overveje købe en lækker wrap. Her kan du få indholdet fra en burger med lidt færre kalorier og mere fylde.

I stedet for at købe friturestegte pomfritter som tilbehør, kan du vælge ovnbagte kartofler eller sweet potato-fritter. Eller endnu bedre: drop pomfritterne, og vælg en salat som dit tilbehør. Skal der ris til, så vælg gerne de brune eller basmati ris i stedet for de hvide.

Kan du se, hvad vi prøver at komme frem til? Det er faktisk de små valg, der kan gøre en stor forskel i næring og kalorier.

Med en Wolt rabatkode kan du få sund mad leveret

Du har dybest set to valg, når du vil forsøge at være lidt sundere. Du kan vælge at bestille fra de samme steder, du plejer, men ændre lidt i dine valg. Du kan også vælge noget helt nyt, hvor du bestiller mad fra steder, som har fokus på sundere mad.

Sådan nogle steder er Wolt fyldt med. Friske salater, eksotiske poke-bowls, næringsrige sandwiches, palæo, plantebaseret, raw food – you name it. Vi kunne forestille i evigheder.

 

BRUG DIN RABATKODE TIL WOLT HER

ANTON25KR

Sådan Tilmelder du dig WOLT og får rabat.

Denne kode er ikke for de personer som allerede har tilmeldt sig WOLT app’en. Wolt promo koden virker kun for nye brugere.

1. Hent app’en Wolt.
2. Starte med at hente app’en til enten iPhone eller Android.
3. Opret bruger, og indtast dine betalingsoplysninger.
4. Indtast Wolt rabatkode ”ANTON25KR.”

Brug en Wolt rabatkode, og prøv dig frem

Hvis du vil give en ny tilgang til takeaway et skud, har vi fundet én ud af mange Wolt promo codes til dig. Med vores Wolt promo code sparer du 25 kroner på din ordre.

Vores Wolt rabatkode er: ANTON25KR

Velbekomme. Held og lykke med din jagt på sund mad og endnu en Wolt promo code.

1/51 rating