Om os

Madeinschool.dk er webportalen for dig, som vil have den seneste viden om det, der rører sig i uddannelsesverdenen. Det ælder både læring, skolevalg og uddannelsesforhold.

.

Der kan være mange spørgsmål, som opstår, når du har fået plads på et studie, og der kan være praktiske forhold, som du har brug for at kende til, hvis du overvejer at begynde på ny skole.

Det skal være nemt for dig at kunne få svar på de spørgsmål, som du går med. Madeinschool.dk er bygget op til at være så brugervenlig for dig som muligt.

Du kan finde inspirerende og informerende blogindlæg, som du kan læse derhjemme eller på farten. Du kan bruge websiden som nyhedssite eller som opslagsværk. Du kan gå på opdagelse iblandt de mange forskellige blogindlæg, eller du kan søge specifikt efter de blogindlæg, som har relevans for dig. Du kan bruge blogindlæggene til:

Få svar på spørgsmål

Få inspiration

Finde motivation

Få viden om de seneste nyheder fra uddannelsesverdenen

Vores seneste blogindlæg

Madeinschool.dk er for studerende, lærer, undervisere samt dig, som overvejer at begynde på et nyt studie. Har du brug for inspiration til at finde en uddannelse, hvor du kan gøre brug af dine kvalifikationer eller dine erhvervserfaringer, kan det være mere værdifuldt at bruge blogindlæg fremfor at finde neutrale beskrivelser af bestemte uddannelser eller skoletilbud. Se med i vores indlæg herunder!

0/50 ratings