Vær påpasselig når du vælger murer København

Når du skal vælge en murer i København, er der en del forhold, som du skal være opmærksom på. Det første er at mureren skal være lokalkendt. For majoriteten af de Københavnske bygninger er ældrebygninger, som kræver særlig kendskab for at matche farverne i fugerne. For når man kender de gamle bygninger ved man hvorledes mørtlen blev blandet op i sin tid og dermed kan man nemmere matche udseendet hvilket er din garanti for at du får det pæneste resultat.

Din murer skal være anbefalet

Et andet godt sted at starte når du skal vælge murer København er via omgangskredsen. Bor du i København har du sikkert en stor omgangskreds. I denne store omgangskreds vil der sikkert være nogle som har fået fortaget murerarbejde, og de vil så kunne fortælle om de har været tilfredse eller ej.

Foruden omgangskredsen kan du vælge at gå på de sociale medier for at læse om folks gode og dårlige oplevelser. Her er et godt tip at du skal ikke lade dig afskrække hvis firmaet har en negativ anmeldelse. I stedet for at diskvalificere dem, læs i stedet anmeldelsen og se hvordan de reagerer på den. Der findes også anmeldelsessider dedikeret til håndværkere hvor du med fordel kan vælge og slå den potentielle murer op.

Er du stadig ikke sikker på valget af murer, kan du altid ringe til en potentiel murer du kunne tænke dig at udføre arbejdet og bed dem om at sende en reference enten i form af besked eller billede af et lignende arbejde som du gerne vil have udført.

Vær sikker på din murer er medlem af Byg Garanti ordningen

Du bør også sikre dig at firmaet du vælger, er medlem af Byg Garanti ordningen. Det er din garanti for at mureren overholder en lang række krav og ydermere din garanti for at arbejdet bliver udført ordentligt. Samtidig giver det dig mulighed for at klage hvis du mod forventning ikke er tilfreds med resultatet, ydermere giver det dig også garanti for at mureren kan kommunikere med dig på dansk hvilket er en stor fordel.

Så når du skal have renoveret dit soveværelse, lavet et nyt køkken eller fjernet en bærende væg så vær omhyggelig med hvilken murer du vælger og sørg for at gøre dit benarbejde inden du træffer beslutningen. For som oftest er det mange penge du skal betale og derfor bør du træffe beslutningen på det mest oplyste grundlag.

0/50 ratings