Det nyeste modesite er åbnet i Danmark

Nu blev det tid til at et nyt modesite slog dørerne op i Danmark. Navnet på butikken får du om lidt – for vi skal først lige se på hvad det er der gør denne hjemmeside ekstra spændende, sammenlignet med de mange andre muligheder der er på nettet.

Hvad gør det her mode site være bedre sammenlignet med de andre?

Det er faktisk simpelt nok: I stedet for at det er nødvendigt at kigge på alle de mange hjemmesider kan du slippe af sted med kun at kigge på http://ModeKup.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde blot skal se et sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Men hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeKup har været så snedige at samle alle produkter fra de største modesites, herunder Boozt, Zalando, Stylepit etc.. Det gør at du sparer tid, og kan finde alt som du står og mangler 1 sted, så du slipper for at skulle at surfe rundt på mange sites.

Køber man så direkte gennem ModeKup.dk?

Dog ikke, for det er stadig fashionsiderne som har styr på den del. Det smarte som ModeKup.dk står for er, at sammensætte alle disse utroligt mange produkter, så du på samme side kan se alle de fashion og mode produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og derefter bliver sendt direkte hen til produktet hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man læse mere om det her formidable fashionsite?

Sjovt du spørger – for ModeKup er nemlig også ekstremt aktive på sociale media herunder fx Pinterest, Facebook og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man nu gerne vil komme i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, komme med ris/ros eller lignende, så skal du blot gå hen på deres kontakt-side. Her kan du sende en mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

0/50 ratings